ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Под тепето кръщава карт на Лаута

С нови „болиди” откриваме сезон 2011 на пистата
Image title
Под тепето ще стане кръстник на новородено в събота. Сайтът ще даде име на един от новите картове на писта Лаута, с които на 26 март ще бъде открит новия сезон. „Болидите” ще направят първи полет през уикенда, управлявани от най-добрите пилоти-любители.
Sodi GT5 са най-ново поколение любителски картове и са една от любимите марки на Америка. Атрактивен дизайн, идеална ергономичност и равномерно разпределение на тежестта са само част отImage title
предимствата на този клас картове. Тези характеристики са тествани на писти в цял свят, а HEAD системата е ключово предимство – тази енергийна система предлага ниво на сигурност, непознато до сега при ренталските картове, изцяло покрит резервоар и патентовани напълно регулиращи се според размера и дължината на крака педали.
През сезон 2011 на пловдивската писта за девета поредна година ще се проведе традиционният любителски шампионат по картинг, в който участват всички клиенти на Лаута с добри постижения през месеца. Общо 8 месечни и 1 годишен финал в две възрастови групи – до и над 16 години, са включени в спортния календар.
Млади и талнитливи деца ще получат възможността да станат истински пилоти като част от проекта на БФКС – „Българска картинг академия за млади пилоти”. Изпитните тестове ще се проведат на 26-ти и 27-ми март на писта Лаута. 16 деца ще бъдат одобрени и ще станат първите млади пилоти в Картинг академията. Те ще получат чисто нови картове CRG с двигатели Мaxter, с които да се състезават в десетте старта от държавното картинг първенство в клас MINI BG в избран от тях клуб. Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина