ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Какво да правим в Пловдив през уикенда (24-26.08)

Този уикенд ще почетем Тодор Колев, ще слушаме джаз на Античния и ще пием свежи летни коктейли

Снимка: George Prokopiev Photography

24 август

DJUST – UK house groove party

Този петък ни очакват на поредното DJUST парти в бар „Пощата“. BRO2 & BRO1 ще се грижат за музикалната селекция, която ще бъде фокусирана основно в грууви-танцувална музика извираща от Острова, а за охлаждането след жарката седмица под тепетата ще разчитаме изцяло на джин-комбинирани коктейли (и не само!) приготвени от небезизвестните "пощальони".

Бар „Пощата“
19 часа

Mixology #11 Summer Edition

В единадесетото лятно издание на поредица събития Mixology на клуб „Фарго“ барманите ще ни поглезят с три нови коктейла, специално подготвени и представени единствено тази вечер. Музиката палитра на вечерта по традиция рисуват резидентите на заведението.

Клуб „Фарго“
21 часа

Трибют на Тодор Колев

Пловдив ще пее и чете с любимия на няколко поколения Тодор Колев. Форматът включва основно звено от утвърдени музиканти, които изнасят изцяло инструменталната част, а в отделните парчета се включват различни популярни вокалисти – Веселин Веселинов-Еко – бас, Ангел Дюлгеров – китара, Милен Кукошаров – клавишни, Росен Ватев – барабани, Вили Стоянов – тромбон, Михаил Йосифов – тромпет, Мартин Ташев – тромпет. Сред изпълнителите ще бъдат Димо Стоянов (P.I.F), Ясен Зердев, Гери Турийска, Людмила Дяковска, Сърмата Хари, Станимир Гъмов, Славин Славчев.

Освен концерта, час по-рано ще се проведе тематично издание на проекта на Гери Турийска – "Пощенска кутия за приказки“, при което известни личности ще четат разкази на тема, отново свързана с Тодор Колев. По време на музикалната част публиката ще има възможност да чуе на живо емблематичните за няколко поколения "Как ще ги стигнем?“, "Черно море“, "Фалшив герой“, "Автобиография“, "Нашият сигнал“, "Песен за любимия град“, "Камион ме блъсна“, "Сто кила ракия давам“, "Самотният човек“, "Щуменски влак“, "Жалба за младост“, "Виолета“ и много други.

Летен театър Пловдив
19 часа

Odd Crew Unplugged

Популярната група Odd Crew ще изпълнят един Unplugged концерт в бар "Конюшните" този петък.

Бар „Конюшните“
21 часа
Билети в мрежата на Epay-Go и онлайн на цена 12 лв. и 15 лв. на място в деня на концерта

25 август

Камелия Тодорова, Рут Колева, Милица Гладнишка – Ladies of Jazz

Три от най-значимите съвременни джаз изпълнителки ще излязат заедно на сцената на Античния театър в Пловдив, за една вечер изпълнена с много соул, rhythm & blues и джаз.

Милица Гладнишка, Рут Колева и Камелия Тодорова ще се съберат за първи път на една сцена, водени от своето общо музикално вдъхновение.

Античен театър Пловдив
21 часа
Билети в мрежата на Eventim и онлайн

Hayes & Y Live @Bee Bop Café

Лятото е време за завръщане! Момчетата от Hayes & Y се завръщат от Англия за серия от концерти на родна земя. За пореден път бандата се качва на сцената на Bee Bop Café, за да изпълни авторски песни от 3-те си EP-та, както и чисто новия си сингъл Over!

Bee Bop Café
22 часа
Вход: 8 лв. на предварителна продажба от клуба/10 лв. в деня на концерта

Последният уикенд на август предлага още интересни места и събития за посещение някъде из Пловдив. Може да видите списъка в Lost in Plovdiv.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина