ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Какво да правим в Пловдив тази седмица (17-20)

Понеделник отмина, но до края на работната седмицата има още четири дни, които може да разнообразите с предложенията на електронния гид Lost in Plovdiv. 

17 октомври

Димитров/Логозаров/Льолев/Горанов

Bee Bop Café ще представи за пръв път нова програма съставена изцяло от авторски композиции.

Димитър Льолев – саксофон
Александър Логозаров – китара
Евден Димитров – бас
Стефан Горанов – барабани

Bee Bop Café
22.00 часа

18 октомври

Meszecsinka – Live

Една от най-самобитните унгарски формации, добре позната и обичана у нас – Meszecsinka, ще гостува за съвместен концерт с лъчезарната Миленита и нейния бенд в Sofia Live Club. Тази комбинация никак не е случайна: поводът е официалният Ден на българо-унгарската дружба 19 октомври. Именно на тази дружба рожба е проектът Meszecsinka – унгарската група с българско име. Meszecsinka няма да пропусне да направи и турне в България покрай своя софийски концерт и изпълнение в Пловдив на 18 октовмри в Bee Bop Café.

Bee Bop Café
21.00 часа

Skandal live in Plovdiv w/ Leftover Bullets, ФОН

Безмилостно, доскорошно базираната в Лийдс банда Skandal бута границите на тежкорифовата музика със своето последно издание „ Year of the Cicada”, миксирано и мастерирно от Джиорджос Бокос, бивш член на Rotting Christ. 24 минутното EP, което съдържа 4 песни крие в себе си по-тъмен и по-тежък подход към музиката, докато все пак съдържа всички елементи на експлозивния и запаметяващ се Heavy Rock/Rock n Roll станал бранд на самата банда под името “Doom n’Roll. След високи оценки от пресата за първото си EP “First step to Nowhere” бандата успява да надвие вътрешни сътресения и да осъществи първото си турне в подкрепа на последното си издание, като с него изгражда репутацията за одухотворени живи изпълнения и печели армия от верни фенове. Skandal предлагат ритуалистично и уникално живо изпълнение, като са и отдадени на това да се установят на британската тежка сцена.

Пост-културна сцена
Вход: 8 лв
Врати: 19:00 часа
Начало: 19:30 часа

19 октомври

Electric Orpheus 2017: October Edition Ceremony (USA) включват България в европейското си турне само с една дата, в Пловдив на 19 октомври, част от програмата на четвъртото издание на Electric Orpheus.

Това не е всичко, още може да разберете ТУК.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина