ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноИзбориМненияНовини

Ивайло Старибратов: Излезте и гласувайте!

„Знаем, че пловдивчани са прословути с айляка, но моля, елате и гласувайте, защото днес се решава доста сериозен, исторически проблем. Нека се решава от вас, а не от някои други“. Това призова кандидатът за кмет на коалиция ПП-ДБ Ивайло Старибратов веднага след като упражни машинно правото си на глас в Гимназията по битова техника. Той смята, че пловдивчани ще се активират пред машините и урните днес.

„Гласувах Пловдив да се управлява честно и прозрачно. Пловдив да бъде чист и прекрасен град, в който нашите деца имат желание да се върнат, да се реализират тук, да живеят, а не да напускат страната“, добави той.

„Надявам се да управлявам и с гражданите, и с общински съвет. Ще убеждаваме съветниците с политики, които ще бъдат много ясни и категорични, че са в полза на града и пловдивчани, а не на другиго. Проблемите с транспорта и ремонтите трябва да бъдат решени в спешен порядък. Надявам се да направим нова организация на движението, която да отпуши града“, каза още Ивайло Старибратов пред секцията, в която гласува.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина