ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Една уникална вечер със City Rock Gigs

City Rock Gigs е събитие, което пловдивчани вече знаят, че дори и обичат. Каква е вероятността да събереш хора в сряда вечер на концерт на непозната банда? Ами, явно е лесно като затвърдиш, че канените от теб групи са качествени и забавлението ти е гарантирано.

Гостите миналата вечер бяха софиянците от Motel Tv. Фънк импровизация, която успя да сгрее душите ни и искрено да ни разсмее. Микс от Милена Славова и Тангра, че и на Ахил майка му (песен, написана за приятел на вокалиста) бяха само малка част от изпълненията на бандата. Макар и от столицата, тези момчета бяха напълно наясно що е  то айляк и как да го изразят чрез музиката си и то на възможно най-правилното място!

Веднага след тях на сцената се качиха и група ФОН, които от своя страна свиреха като за пръв и последен път. Може би, защото си беше и така – това беше дебютът им на сцена, както и краят на съществуването им. Когато съчетаеш музиканти от няколко прекрасни банди, няма как да се случи нещо лошо. Вокалист Никола от група TDK, басист Росен от ЛопАтАркА , на барабаните застана Здравко от Omnipresent, а китарист беше Джей от бившите "Пулс".

Цялата статия и галерия пълна със снимки може да видите в КАПАНА.БГ

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина