ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Сашо Команов е Спортист на Пловдив

Световният №1 по киокушин чака подарък за Коледа- трети син, който ще носи неговото име  

Георги Титюков на колене пред Цвети Пиронкова в Новотела

Иво Дернев

Сашо Команов е №1Отличниците в спорта тази годинаСветовният №1 в киокушина Александър Команов е Спортистът на Пловдив за превалящата 2014-та. Покорилият всички върхове в бойните спортове великан съвсем заслужено спечели в анкетата тази година, като остави след себе си бившия Първи Валери Димитров и Цвети Пиронкова, които запълниха призовата тройка. До петицата влязоха още Румен Димитров и Мариела Чилингирова. Церемонията Спортист на Пловдив се състоя по традиция в навечерието на празниците в Новотела.

Титюков на колене пред ПиронковаСашо триумфира заради спечелената наскоро световна титла в Япония. Това е изключително признание за мен, баща ми, брат ми Иван, който е и личният ми наставник. Пловдив има много традиции в спорта. Ще ми се да се обръща повече внимание на младите спортисти. Колкото до мен и тима ми- качихме се на върховете, но сега предстои по-трудното- да затвърдим позициите си и да ги браним. Тази година ми предстои да си защитавам титлите, а това е тежко бреме. Пожелавам си здраве, за да показваме на хората, че сме силни като единици, но и като нация, каза Сашо за Под тепето. Призът Спортист на Пловдив за годината е голямо признание, но Команов очаква най-хубавия коледен подарък- трети син. Наследникът на топ каратиста трябва да проплаче малко преди Рождество и ще носи неговото име. Въпреки напредналата си бременност половинката на Команов- Елена го държа за ръката по време на цялата церемония. Двамата се грижат за първите си деца Евгени и Иван така както човек се грижи за бъдещ шампион по карате. При нас киокушинът се предава на поколенията. Това е фамилната ни последователност. А аз съм баща на бъдещите шампиони на България, сигурен в гена е Сашо.

Цвети Пиронкова дойде с баща си и неин треньор на награждаването. Кметът на район Централен Георги Титюков падна на колене пред най-добрата ни тенисистка, след като изтърва почетната й диплома от церемонията на сцената.

При младите спортисти №1 е стрелецът Лидия Ненчева. Възпитаничката на Спортното училище получи и почетен знак на Пловдив за постиженията си. След нея в петицата се подредиха шахматистката Виктория Радева, Антонио Папазов- аеробика, гимнастичката Александра Митрович и Анна Мария- Стоилова- аеробика.Елена държи ръката на Сашо по време на церемониятаЛидия Ненчева е първа сред младите спортисти

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Това сладурче ни прослави навсякъде.За това изкуство се иска здрава концентрация,много тренировки.Той е много добър студент в ПУ.Успява да се справя със всичко.
    Честито Саше,бъди все първи във всяко начинание.
    Гордеем се с теб.

  2. Александър Команов заслужено получи и този приз . Нека направи така че все повече малки дечица да спортуват любимия му спорт . Каратето е философия и начин на живот.Важното е да си добър ЧОВЕК

  3. Благодаря на всички, които ми помогнаха да достигна Световните върхове! Сам никога нямаше да се справя. Благодаря и на Екипът на Под Тепето за отделеното внимание и професионално свършената работа!
    Весела Коледа и щастлива Нова Година!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина