ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Новата база на Ботев шашна всички

Бултрасите с благодарствен плакет за Цветан Василев

Image title
Откритата днес нова спортно-възстановителна база на Ботев шашна абсолютно всички гости на церемонията по рязането на лентата. И властимащи, и представители на БФС, и фенове, и легенди на тима, и бизнесмени и дори хора от обкръжението на биг боса на тима Цветан Василев цъкаха с език около новата супер придобивка в жълто-черно. Комплекса са първи път на живо видя и банкерът, който остана повече от доволен от крайния резултат от инвестицията. Стотици фенове и официални гости се събраха край основната сграда на футболния оазис, където бе срязана и лентата. Феновете пяха химните на агитката и аплодираха силно школите на клуба, строени на първа линия, пред футболистите на представителния тим. Това е за тях, така че те са най-важни. Това са новите ята канарчета, които всички чакаме да полетят, казаха шефовете на Ботев. Това, което виждам тук , е ясен знак, че новата спортна история на Пловдив започва днес, доволен бе кметът Иван Тотев. Тази база е първа по рода си в България. Тя ще е основата на нашия клуб, каза изпълнителният директор Ангел Палийски.

Image title
Днес е един от най-щастливите ми дни в живота, защото успях да реализирам една мечта, с която бях захранен в момента, в който поех тежката задача да подпомогна развитието и оцеляването на Ботев. Това бижу наистина в някаква степен символизира развитието на Ботев в последните две и половина години. Този прекрасен резултат нямаше да бъде възможен без доверието на община Пловдив. Убеден съм, че ще докажем правотата и решителността си чрез изграждането на новия стадион. Аз обещах да направим това вместо за три, за две години. Смятам, че с тази основа Ботев ще бъде не просто най-добрият в България, а ще може успешно да се конкурира на европейското поле. Пожелавам най-напред на футболисти и треньорско ръководство вяра, сили, себераздаване, за да можем да удовлетворим високите изисквания на тази най-прекрасна публика в България, каза пред гостите Цветан Василев.

Бултрасите реагираха, като изненадаха боса с благодарствен плакет за инвестициите в клуба в последните две години и половина. Плакети получиха още Юли Попов и Ангел Палийски. А след рязането на лентата всички тръгнаха на дълга обиколка из новата база. Image title

Как изглежда тя, вижте след малко!Малките канари на треньора Тодор Зайцев
Малките канари на треньора Тодор Зайцев
Чико и куп други легенди на отбора присъстваха на церемонията
Чико и куп други легенди на отбора присъстваха на церемонията
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Футболистите на Ботев се кефят на новата придобивка
Футболистите на Ботев се кефят на новата придобивка
Канарчетата от набор 98 излязоха на големия терен срещу връстниците си от Лудогорец
Канарчетата от набор 98 излязоха на големия терен срещу връстниците си от Лудогорец
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина