ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

70 000 пловдивчани на онлайн литургията за Великден

70 000 гледаха онлайн празничната литургия на Пловдивската митрополия за Великден, посредством комуникационните канали на Община Пловдив. Това сочат официални данни от Фейсбук, изнесени от пресслужбата на кметството.

Архиерейската света Литургия беше отслужена от митрополит Николай в катедралния храм „Успение Богородично”.

Съвместната инициатива на Общината и Пловдивската митрополия имаше за цел да се спазят мерките за социална дистанция и да няма струпване в църквите,  а в същото време пловдивчани да не бъдат лишени от възможността да станат съпричастни със службите. Затова тържествената служба беше предавана на живо от Пловдивската православна телевизия и излъчена през  Фейсбук страниците на Общината и Общински съвет.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Даже в обстановката на БЛОКАДА когато няма нищо друго за правене в градчето едвали имаме 50 хиляди *р*вославни даже ако броим практикуващите *р*восъдие, агностицитв от СтолипиТаун, дъновистКите от Мичкюр, така както и Ракуски, не ли?
    На практика във ФейсБуук НЕ ВСЕКИ КЛИК ОЗНАЧАВА ГЛЕДАНЕ, нито проследяване; просто не съществува техническа БАЗА за таквози Нахално Твърдение, тоест ЛЪЖА.

  2. НЕПРАВДОПОДОБНА, СИЛНО ПРЕУВЕЛИЧЕНА ПРОПАГАНДА : „…данни от Фейсбук, изнесени от пресслужбата на кметството.“ ОТ ФАНАТИЧНИЯ РЕЛИГИОЗНИК И ПОСЛУШНИК МУТРО’ПОЛИТ’ически Зико.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина