Подтепето

Власт

21 Ян, 2015

Джамисет Джафер снижи рязко социалния статус

Съветникът от ДПС и основен бияч на Октай Енимехмедов смени джип Мерцедес със старо Пежо 307

Джамисет Джафер търси къде да паркира Пежото сиСкандалният общински съветник от ДПС Джамисет Джафер рязко снижи социалния си статус, отбелязват от известно време познати на старейшината. Основният бияч на Октай Енимехмедов след атаката му срещу Доган или е във финансова криза или е решил да не бие толкова на очи, както преди. В последния месец един от първенците в Столипиново смени лъскавия си черен джип Мерцедес ML с далеч по-скромно и много по-старо двуврато Пежо 307. Днес папарак на Под тепето успя да го щракне, докато Джафер се опитва да паркира френското си возило в района на Радиото и телевизията.

Според запознати, Джамисет е претърпял няколко бизнес неуспеха. Дали е така, само можем да гадаем. Факт е обаче, че той го кара много по-скромно. Може пък да е преживял катарзис.

Под тепето припомня, че Джафер редовно е в устите на опозицията в местния парламент.  Фондацията му Толеранс предизвика мощни скандали в местния парламент, след като общината й предостави 5 декара в Столипиново заради кандидатурата ни за европейска столица на културата миналата пролет. През ноември 2013-та пък племенник на общинския съветник бе арестуван за трафик на хероин.

Няма направени коментари
Още от рубриката "Власт"

Подобни новини