АктуалноБългарияКултураНовиниПод сурдинка

Зала Сила посреща Ищар с мандала от цветя (ВИДЕО)

Звездата: Музиката събира хората от различните етноси и религии

На концерта тя ще изненада с българска песен в дует с известна наша певица

Соня Попова

Пловдив очаква с нетърпение концерта на израелската звезда Ищар тази събота. Екипът на зала Си2ла е в трескава подготовка за посрещането на дивата. В момента персоналът подготвя частта на терена, където тази вечер певицата ще играе йога с почитатели.

За нея е направен специален кът с шалове, гонг и цветно пано със знака Ом, а Мария Папаянопол и нейни асистенти рисуват огромна манадала от цветя.


Йога практиката с гост звезда Ищар и Мария Папаянопол започва тази вечер в 18,30 часа.

На 24 ноември е концертът в Пловдив, с който Ищар ще отбележи 20 години на сцената. Тя повдига леко завесата за това, какво да очакват феновете ѝ:

„Специално за моя юбилеен концерт и за публиката, дошла да ме уважи, ще има LED екран, който „ще  разкаже“ фотоприказка и вярвам, че публиката ще „попътува“ сред моите спомени и хубави песни.“

На концерта тя ще изненада с българска песен в дует с известна българска звезда.

„Подготвям разнообразен репертоар, сценични ефекти. Пристигам с бенда си, както и готвя за пловдивчани и гостите ми на концерта някои изненади: от Тел Авив идва феноменална двойка танцьори, поканила съм и експерти по визуални ефекти, но нека има и елементи на изненада.“

Ищар разкри още, че няма ритуали преди концерт, но винаги пази гласа си. Освен това практикува йога, а за енергия приема банан и мед, но задължително не се храни преди концерт.

Според нея музиката събира хората от различните етноси и религии. И за да онагледи казаното, добавя, че когато за първи път чува „Облаче ле, бяло“, текстът нищо не ѝ  говорел, но просто усещала чувството на изпълнителя.

Ищар твърди, че 20 години на сцената не са я уморили.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина