Тазгодишното изложение „Стажове” в Пловдив или Какви са възможностите пред пловдивските студенти за работа по специалността?

Под лупа

Изложение „Стажове“, организирано от Технически университет София – филиал Пловдив, се превръща в традиция, на която все повече студенти търсят възможности за професионална реализация.

На ежегодното събитие, десетки фирми от цялата страна представят стажантските си програми и присъединяват свежи кадри към своите екипи. 
Директният контакт между компаниите и студентите се превръща в най-добрия инструмент за обмен на информация и подбор на кадри. Посетилите изложението получават възможности за навлизане в избраната професия по време на обучението си или веднага след завършване на висшето си образование. 
Изложение „Стажове“ ще се проведе на 06.04.2017, в Технически университет – филиал Пловдив, като в него ще се включат над 40 компании. Сред тях е и БТЛ Индъстрийз, чиито разнообразни работни позиции предоставят възможност на всеки мотивиран студент или млад специалист да разгърне потенциала си, да надгради своите знания и умения в избрана професия и да изгради своята кариера в една от най-големите международни производители на медицинска техника. 
Всеки студент може да се запознае и разговаря директно с представители на компанията, както и да подаде своето CV на място.
Освен среща с бъдещи работодатели, по време на кариерния форум, студентите могат да получат консултации, за това как да подготвят впечатляващо CV, как да се представят по-добре на интвервю, както и как да направят най-добър избор за бъдеща професия. 

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.