АктуалноНовини

Забраната за корабоплаване край резиденцията на Доган е отменена

Забраната за корабоплаване край резиденцията на почетния председател на ДПС Ахмед Доган край Бургас е отменена. Това съобщи пред Би Ти Ви министърът на транспорта Росен Желязков.

За забраната, поискана от Националната служба за охрана (НСО), се разбра тази сутрин след като граждани обявиха намерение утре да стигнат по вода до обществения плаж край имота, в който Доган пребивава. Причината е, че това е единствената възможност да се стигне до плажа, от който преди ден трима представители на „Демократична България“ бяха изблъскани във водата от гардовете на НСО, които охраняват Доган, написа Дневник.

Желязков съобщи, че първо НСО е поискала от държавата да наложи забрана за корабоплаване, а малко преди оставката на началника й това искане е било оттеглено

Вече няма такъв режим, каза Желязков.

Малко по-късно обаче се появи информация, че въздушното пространство над парка Росенец край Бургас, където се намира лятната резиденция на Ахмед Доган, ще бъде затворено утре.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Почетният Предс. на Далавери, Привилегии и Салатанати ДПС при създалото се положение ще гледа да се спаси с албанската подводница към заслужен отдих ОФФшор!

  2. #КОЙ е “Той”, #КОИ са …ТЕ?
    Забранителите?
    МУТРИТЕ?
    Конституцията осигурява БРЕГЪТ ДА Е ДОСТЪПЕН.
    “Частна” или корпоративна собственост няма върху бреговата ивица, независимо пясък, чакъл, камъни или скала.
    Пристанщата, Базите и др. ДАВАТ ДОСТЪП при определен РЕД И КОНТРОЛ без да имат право да завземат държавната граница!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина