ГрадътКултураНовини

Щурците на 55 с „Фондацията“ в Пловдив след две седмици

Щурците и Фондацията идват в Пловдив на Античния театър за грандиозен концерт на 5 август

За пръв път от 5 години Щурците се събират заедно на сцена през това лято. Те са подготвили поредица от концерти, като тази вечер са в Летния театър в Бургас, част от лятното турне на супер групата “Фондацията”. На сцената към звездните Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански, се присъединяват легендарните Валди Тотев и Георги Марков. Всички те заедно ще изпълнят най-големите хитове на знаменитата група.

“С тези концерти можем да отбележим една невероятна кариера на една от най-обичаните български групи, която остави толкова много музика – цяло национално богатство”, сподели Славчо Николов от “Фондацията” и Б.Т.Р..

“Радвам се, че в празнуването на 55-ата годишнина от началото на „Щурците“ участват Валди Тотев и Георги Марков. Вече направихме такива концерти в Русе и Варна. Сигурен съм, че и на 21 юли в Бургас, а и всички следващи ще се получат страхотно”, сподели и Кирил Маричков. Музикантите от “Фондацията” обещават неповторимо изживяване за всички по време на концертите, а турнето им ще продължи само до края на 2022 г.

Супер музикантите гостуват тази вечер (21 юли) в Бургас – в Летния театър, а следват изявите им в Тутракан – на 28 юли, в Пловдив – Античен Театър на 5 август и  на “Аполония” в Созопол – на 4 септември.  Дали това ще е сбогуването на “Щурците” с публиката, само историята ще покаже.

Билети за предстоящите концерти можете да намерите в системата на  Ticketportal.bg, Booktarding, Office1superstore, бензиностанции OMV в цялата страна или на място довечера – на касата на Летния театър в Бургас.

Подробности можете да следите във фейсбук страницата на Ticketportal.bg.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина