С копи-пейст декларации, Ботев и Локо се обявиха срещу протестиращите

Градът Новини

Палаткуващите пречат на работещите хора, се казва в идентичните декларации

Декларации против палаткуващите протестиращи, блокирали няколко кръстовища в страната и междуградски пътни артерии, като част от недоволството срещу правителството на Борисов-3 и главния прокурор Иван Гешев разпространиха двата големи пловдивски футболни клуба – Локомотив и “Ботев”.

В текстовете се казва, че съответният клуб не подкрепя действията на хората от палатковите лагери и, че тези блокади пречат на работещите жители. Двата клуба одобряват (при “Ботев” – “категорично”) действията на органите на МВР във връзка с премахването на палатковите лагери от кръстовища и пътни артерии и подкрепя законността в страната, се казва още в синхронизираните декларации.

Текстовете на декларациите са напълно идентични и създават впечатление, че са спуснати на футболните клубове. И двата тима наскоро получиха огромни траншове от държавни средства за довършване строителството на стадионите им. Локомотив получи на последната общинска сесия и голям терен в ЖК Тракия за изграждане на детско-юношеска база. Копи-пейст декларациите са публикувани в официалните сайтове на клубовете, като официална реакция от двете агитки, фракции или по-изявени привърженици за момента няма.

Споделете ни във:

6 коментара за “С копи-пейст декларации, Ботев и Локо се обявиха срещу протестиращите

 1. Какви траншове са получили клубовете бе нещастници? Защо въвеждате читателите в заблуждение? Не клибовете а община Пловдив, която е собственик и на двата стадиона трябва да получи транш от 35 милиона ама още ги няма!

 2. Защо клубовете пускат тези декларации е ясно. Заповед “от горе”. Не чакайте политиците и едрите бизнесмените да застанат на страната на хората. Това означава да печелят по-малко. Жалко, че тези които трябва да са елита на обществото са слуги със скъпи коли.

 3. Това е работа на онова крадливо копеле Тотев, което вместо да е в затвора е шеф на Герб в Пловдив.

  1. Е то не пречи, нека си бъде Шеф-ГЕРБ (докато ЦвеЦве образува конкурентното САРБ =Селянки за Американско Развитие на БГ) заедно с близките му ПартайГеноссе които има да лежат своите ПРИСЪДИ.
   ПАРТИЕЦ В ЗАТВОРА звучи правилно, не ли?
   (“Не човек, а Желязо!
   Не, Гербераст!” както казал Поетът…)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.