Новини

Правителство следи с повишено внимание ескалиращото напрежение в Близкия Изток

Министър-председателят Димитър Главчев получава своевременна и най-актуална информация от министъра на външните работи Стефан Димитров относно ескалиращото напрежение в Близкия Изток. Българското правителство следи с повишено внимание ситуацията и е в готовност да предприеме необходимите действия за защита на българските граждани, намиращи се в региона.
От Министерството на външните работи напомнят, че българските граждани могат да се обръщат за съдействие денонощно на телефонните линии на:

  • Дирекция „Ситуационен център“ в МВнР: +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56 или на имейл: [email protected];
  • Посолство на Република България в Израел: на дежурният телефон за спешна връзка е: +972 54 595 4379 или имейл на електронния адрес на консулската служба в Тел Авив: [email protected]
  • Посолството Република България в Техеран: на тел.: + 9821 88775037 или на електронна поща е[email protected], както и при извънредна ситуация и в извън работно време – на мобилен тел.: +98 9305683409.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. …СВИНЕТЕ ЗА ГЛАВНИТЕ БУКВИ, АМА СВИНСКОТО „ОФОРМЛЕНИЕ“ на ПодТеЛе… =ПодТъпото= претрупано с натруфени КРАСИВОСТИ и разчертано с дебели черти и излишни пространства – задръства МОЯ дисплей и се пречка със запецнали „функции“ като чукундурското непрогледно „КАПЧА“ което не спира Тайландския роБОТ докато има елегантни четирицифрени конкурентни Кодове както ПОТВ- Ако не желаете да обменяме становища учтиво би било просто да прмахнетае ОпцияКоментар, както ТРАФИК- та да не се занимаваме с ПодТЪПОТО!

    Друго отношение не заслужава!

    САМО ЗАВИСИМОСТИТЕ КАТО ИМ ГИ ВИДИШ НАЙ-ДОЛУ – МИ ТЕ СРАВНЕНИ С МАРКАТА „ПОД ТЪПОТО“ ГОРЕ ВЛЯВО . . .

    КАК Е ВЪЗМОЖНО БЕЗ „ЛАЙКС“ / ОЦЕНКИ ЗА ПУБЛИКАЦИЯ И РЕПЛИКА?

    ОПРОСТЯВАЙ БЕ, БУДАЛА! КОМПАКТИРАЙ, МИЛИМЕТРИТЕ СА МИ ЦЕННИ.

    АНИМАЦИИТЕ САМО ПРЕЧАТ И СА НИ ОТБЛЪСКВАЩИ! „СГРОМОЛЯСАЛО СЕ ДЪРВО…“ ПРЕЗ ОКТОМВРИ = ТОЯ ТИКЕР ВМЕСТО НА МОЯ ДИСПЛЕЙ – СИ ГО НАТИКАЙ В …ИМЕННОТО!

  2. Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:– https://do.my/aman

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина