АктуалноГрадътКриминалеНовини

Пловдивски пожарникари спасиха жп-транспорта на Южна България

Горещините станаха причина сухи треви да пламнат в района на гара „Пловдив разпределителна“. Към мястото бяха изпратени два екипа на Четвърта служба.

От Национална компания железопътна инфраструктура (НКЖИ) трябваше да действат изключително експедитивно, за бъде изключено електрозахранването, тъй като огънят бързо обхвана и траверсовата скара, съобщиха от пожарната.

С помощта на навременната комуникация между Оперативен център на пловдивската дирекция и влаковите диспечери, хора от цяла Южна България ще могат да пътуват нормално за Варна и Бургас, макар и с малко закъснение.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Уф, пак поредните инсценирани пожари, запалени от ГЕРБ-аджии с цел евтин медиен PR… пламнала дървена дъска между релсите от горещините, въпреки че няма трева около нея, ахахаха… вие за балъци ли ни взимате, а?
    Колко пожара запалиха пожарникарите с цел тормоз на хора и унищожаване на частни земеделски земи!
    БАБХ и злодеите измислили лъжите „свински грип“ и „птичи грип“ и „ковид-19“ пЛандемията/измама/отрова+чипиране+тоталитаризъм… и за тях все някога ще дойде Видовден…! Помнете ни думата!
    Народът страда, тегли и накрая джастапраста и дойде кървавата баня срещу мафията дето си има държавни институции в тая проклета държава на байганьовци, мутри и неразбрани гении!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина