АктуалноГрадътНовини

Пловдивчани се организират за масово ходене на охрянаем плаж край Росенец

Групово посещение на бреговата ивица до Летните сараи организират хора от цялата страна

Масово посещение на охраняемия плаж до т.нар. Летни сараи, които се свързват с Ахмед Доган, организират българи от цялата страна.  То ще се случи на 11 юли от 11 до 14 часа, според фейсбук организация.

Събитието идва непосредствено след опита на един от лидерите на Демократична България Христо Иванов да акостира с двама свои съратници на брега, който по кадастър е държавна публична собственост. Там той бе посрещнат от охранители, за които се твърди, че са от НСО. Случаят бе предаван на живо по фейсбук и бе гледан от близо 1 млн. българи и предизвика множество реакции сред много кръгове от обществото, но и интересно мълчание от други.

Сред организираните групи са и много пловдивчани. Те ще пътуват до местността край плажа Росенец, като с лодки и други плавателни средства ще се опитат да стигнат до плажа или бреговата ивица до Сараите. В събитието във фейсбук, озаглавено „Масово ходене на охраняем плаж“ са записани около 4000 души. В самото фейсбук събитие хората се организират – както помежду си, така и централизирано от един от организаторите.

Повече може да видите тук.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Защо НСО охранява Ахмед Доган??? Кой е той и с какво е заслужил тази екстра??? Колко пари се плаща на охраната му??? Не може ли тези пари да се раздадат на пенсионерите??? Същото важи и за Пеевски.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина