Вкусът на градаЗабавлениеНовини

Пивоварна Hills отбелязва 5 години

Hills Banquet се завръща с пълна сила след повече от една година. По случай петия рожден ден на пивоварната, програмата е богата на преживявания на открито, прясно приготвена храна на бюфет, барбекю, жива музика, и жива бира. В акомпанимент- как се вари бира – на живо, игри за големи и малки, работилници, и музика от грамофони. Ще има и интересни поп-ъпи, които да разнообразят голямата зелена площ със списанията на Пловдив, сувенири, облекло, коктейли с бира, селекция вино за ценители и др. И в двата дни има организирано вело-приключение от Пловдив до Перущица от клуба UP Hills.

Събитието ще е изцяло на открито, на поляните в парка с гледка към Родопската яка. Територията е достатъчно обширна (10 дка) и организаторите ще спазват всички противо-епидемични мерки за достъп и разположение на гостите и участниците в Банкета. Персоналът ще е с маски, ще има пътеки и план за придвижване в комплекса, ще има контрол върху натрупването на хора през барове и бюфети. Масите ще са с големи отстояния.

В събота акцентът е върху музиката. Три банди ще забият на живо. Започват Майнише Blasmusik с репертоар от автентична баварска духова музика. Чудесен унисон към бирата с баварско качество и стил, и пловдивския дух на пивоварната. Продължават талантливите момчета от Le’Push – Пловдив. След подгряването отново сме на духова вълна с най-новото попълнение на Бразз Асоциация. Очаквайте есенциален фънк-браз с плътен бас, остра като бръснач китара, ритъм с леко ориенталски привкус и арогантен тромбон. За още повече разкош, има и саксофон.

13:30 ч – 15:30 ч –Майнише Blasmusik
16:00 ч. – 17:20 ч. – Le’ Push
17:30 ч. – 19:00 ч. The essential FUNK trombone

В неделя, за любопитните, технолозите ще покажат на живо, как се вари бира. Може да решите да станете домашни пивовари – Hills ще ви помогне да разберете дали това е за вас. Желаещите да се раздвижат, ще могат да участват в динамични, но ненатоварващи игри като: баланс с бира, скачане с чували, дърпане на въже, ходене на ръце и др. DJ Fukko ще се грижи за танцувалното настроение от грамофонни плочи.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Вие хубаво се завръщате, но откъде ще намерите персонал тъй- като взаимно си го крадете едни-други! Ще поживуркате няколко месеца и пак ще затворите! Никак не е лесно в това пандемично време!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина