ГрадътНовини

Гимназията по туризъм получи имот, ползван от гимназията по транспорт

Имотът на улица „Богомил“ е държавна собственост и се прехвърля за използване от едното на другото училище

Част от държавен имот на улица „Богомил“ на Гладно поле ще се ползва от Професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“.Теренът досега е ползван от Професионалната гимназия по транспорт и строителни технологии „Гоце Делчев“ – гр. Пловдив, но се отнема от училището поради отпаднала необходимост.

Имотът е публична държавна собственост. Той се намира на ул. ,,Богомил“ № 75 и представлява терен с площ 16 025 кв. м, заедно с построени в него 13 сгради.

снимка: Google Street View

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Много странно нещо – Училище, което е свързано с непрестанно прогресиращ сектор е закрито и ограбено заради друго такова, което обаче е в сектор без никакви перспективи за развитие.
    Пловдив е на първо място в страната по брой издадени строителни разрешения за трета поредна година, а почти от тогава ние сме в полупандемична среда, която ще продължава навярно още дълго. И какво сега , тези които ще лежат на плещите на държавата по мярка 60 на 40 , или подобно получат имота на тези, които ще работят без никакво прекъсване в един непрестанно развиващ се сектор

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина