ИзбориНовини

Газовата връзка Гърция-България с най-големи привилегии у нас

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков заяви на среща с проектантите, надзорници, строители и представители на енергийното министерство, че междусистемната газова връзка Гърция-България ще се ползва с най-големи привилегии в цялата държава. Целта е тя да бъде въведена в експлоатация в най-скоро време.

Шишков се е запознал с проблемите и всички възражения по проекта. Според него има недовършени неща по връзката, но дори и да има забавяне, то няма да е голямо. На работната среща ще бъдат уточнени сроковете, в които строителят може да отстрани всички тези проблеми.

„Установихме, че е имало възражения от различни институции – противопожарна охрана, „Напоителни системи“, включително Министерството на околната среда и водите, с които аз съм запознал всички съответни минситри. Работи се по максимално бързото отстраняване на всички проблеми“, обясни служебният регионален министър.

„Строителят ще се ползва с най-големите привилегии от всички строители в България, тъй като цялата държавна администрация ще му помага за да можем максимално бързо да завършим обекта“, добавя Шишков.

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина