АктуалноГрадътИзбориНовини

Бойко Борисов отново ще води листата на ГЕРБ в Пловдив-град

Иван Тотев ще е втори след него, Дани Каназирева остава водач в Пловдив-област

Бойко Борисов ще бъде вода на листата на ГЕРБ в Пловдив-град за третите поред парламентарни избори през 2021-а година. Така той запазва традицията в ГЕРБ на пореден вот за народни представители. Той заяви това на събитие на ГЕРБ-Жени в града, на което той присъства след специална покана. Втори в листата ще бъде Иван Тотев, който също присъства на срещата и застана редом до Борисов.

По време на срещата стана ясно също, че водач в Пловдив-област ще бъде отново Дани Каназирева, която също бе на първи ред на събитието. Освен тях на катедрата най-отпред застанаха Екатерина Йорданова, която е новият лидер на ГЕРБ-Жени, както и кандидат вице-президентът Невяна Митева. Заедно с проф. Анастас Герджиков, тя е издигната от Инициативен комитет, но ГЕРБ веднага покрепи двойката и е партията, която е най-близо до тях.

Самата среща започна с около едночасово слово, изслушано от гостите и седналите до Борисов Митева, Йорданова, Каназирева и Тотев. В него Борисов разкритикува дейността на служебното правителство и работата на Румен Радев. Бившият премиер акцентира на проблеми, свързани с автомагистрала „Тракия“, която по негово управление е било перфектно съоръжение, а сега била изключително опасна, коментира ниските нива на ваксинации, които водят и до висока смъртност от коронавирус, както и актуалният проблем със заседнали кораб край брега на Черно Море. Много внимание Борисов отдели и на проблемите с цената на газта и електроенергията, както и на икономическите проблеми, свързани с инфлацията.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Г-н Борисов, как е общо взето полужението в страната! Ми как е то всичко общо вече го взехме, нищо общо вече няма! Сега целта е да се снишим,за да мине бурята и после да си харчим парите на спокойствие!

  2. Вчера австрийския премиер подаде оставка зарази едни платени реклами във вестниците, с което ги е карал да хвалят правителството. Тиквата на снимката купуваше цели вестници, а щял да води листата в Пловдив.

  3. ЧЕРЕН СПИСЪК е който съдържа именцето на любимия на пловдивските данъкоплатци мамин ИМПЕРИАЛист Иб. ТОТЕВ. Както и бившата Здравка вече Йорданка Каназиревна от „ДеБъ“.

    Тълпите възторжени гласоподаватели и гласоподавателки ще трябва да бъдат укротявани от войската (дето я нямаме).

    Еле пък щом начело фигОрирВа генералисимусът пожарогасител проф. д-р инДж. БоБо за да ни ощастливи отново с РежимаБоБоЧЕТИРИ тогава = = = глей к’во става, майна!

    ОБЕМИСТИ УРНИ ОСИГоРЕТЕ!
    199.99% ИЗБОРНА ПОБЕДА!
    VOX POPULI = VOX DEI

  4. Велик мъж! Възпитан, интелигентен, без престъпно минало и настояще, непрестанно мислещ за благото на българите, а то какво стана? Само хората на хранилка и свързани с тях го подкрепят. А листата пък колко е добра – преданият син и брат Тотев, който с каквото можа им помогна да си построят хотели, бизнес и жилищни комплекси, без да иска нищо за себе си и Здравка, която критикуваше градивно, разбира се, ГРОБ, но после осъзна че никой друг не може да спаси България и се върна в светлината на вожда.

    1. „Every Frog…“ ли беше на латински „Всяка Жаба да си знае гьола“? Ама не, воглаве с МУТРО’ПОЛИТ’ика софийските Сурати обичат pLOVEdiv, оти се ‘арно цица от будали…

      Изконна традиция сред нашенските боляри, по-първи хора (и по-втори, но пожертвали се да не емигрират) е да прослуж… пардон, да отслужат блестящо мандат като Околийски Вожд, после като забележителен, забележим и забелЕзан депутатин, па чак тогаз да се оКМЕТят със портрет в рамка под стъкло на стената на позо… (не бе, на ламперията в СелСъвета) наравно с благодетелите ни като Иван Панев, Христо Мишев, и нъл’тъй…

      ЙорДАНка отдавна драпаше, милата, та сега -дали? Ама надали…

      Някакви въпроси?

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина