АктуалноГрадътКриминалеНовини

Близо 50 глоби написаха катаджии на мотористи, спряха шумни мотори от движение

Хубавото време веднага изкара любителите на двуколесните превозни средства на улицата, но се засилиха и проверките

Мотористите не устояха на хубавото време и напук на противоепидемичните мерки се събраха на паркинг на пловдивска бензиностанция, съобщиха от полицията. При проверка на място са съставени са 42 акта и 5 фиша. Освен тях по различни причини 28 двуколесни МПС са спрени от движение.

Съборът в съботния ден е бил на паркинга на бензиностанция „Газпром“ на бул. „Кукленско шосе“, където са забелязани голям брой мотори с форсиращи двигатели.

Незабавно служителите на ОД на МВР Пловдив са предприели проверка на мястото. Служителите на реда са установили 94 лица и 72 мотора. В резултат на проверките за установени административни нарушения са съставени 42 акта по ЗДвП, 1 акт по закона за българските лични документи, а 5 са фишовете по ЗДвП.

28 двуколесни превозни средства са спрени от движение за неизправна шумозаглушителна уредба, за липсваща застраховка и за неправособност. Установени са двама неправоспособни водачи, 4-ма водачи на мотори са били без сключена задължителна застраховка гражданска отговорност. Трима от проверените са били с криминални прояви. Връчени са и 5 електронни фиша на водачи на МПС.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина