Мародери откраднаха изкуствени неравности до детска градина и училище

Градът Новини Под ножа

Присвоиха ограничителите на скоростта от ул. „Тракийски юнак“ до ДГ „Буратино“ и СУ „Цар Симеон Велики” в район „Централен“

Неизвестни откраднаха ограничителите на скоростта от ул. „Тракийски юнак“ до ДГ „Буратино“ и СУ „Цар Симеон Велики“.  За това сигнализира кметът на район „Централен“ Георги Стаменов. Припомняме, че те бяха поставени в края на септември миналата година, по изрично желание на над 150 жители на квартала.

Хората, които депозираха подписка в администрацията още през пролетта на 2019 г., настояваха за изкуствените неравности, за да са спокойни за здравето и живота на децата си.

„Трудно ми е да повярвам, че в условията на криза и извънредно положение, съществуват хора,  които в името на собствения си интерес, поставят на карта безопасността и сигурността на децата ни“, коментира Георги Стаменов.

Той призова гражданите да пазят имуществото и да сигнализират институциите, ако станат свидетели на вандалски прояви. Кметът на район „Централен“ е категоричен, че ограничителите ще бъдат възстановени.

Споделете ни във:

22 коментара за “Мародери откраднаха изкуствени неравности до детска градина и училище

  1. Незаконно е защото няма проект. По генерален план може много неща да има, но не става така всеки да си прави каквото си иска без да е законно съгласувано. Хрумнало му на Стаменов и си го сложил и то само защото Бандерова го прави за две стотинки пред хората и му показваз, че за нищо не ставааа. Там има личен елемент, не че много го е грижа за децата. Училището няма вход от тази страна и там деца няма.

    1. Генералният план е съгласуван и Местата всички тези елементи като неравности са посочени в него

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.