Вкусът на градаЗабавление

Биромани атакуват Перущица

Hills Beer празнува пролетта с качествена бира, вкусна храна и приятна музика в бирения парк на пивоварна Хилс

Hills Beer ще посрещне всички почитатели на качествената бира на традиционното Hills Beer Banquet парти на 18ти и 19ти май в бирения си парк в град Перущица. Посетителите ще могат да се насладят на една наистина добра бира, вкусна храна и приятна музика.

Пивоварна Хилс се намира в началото на град Перущица, в полите на Родопите. Разположени върху 6 декара, ще бъдат подготвени няколко тематични зони за хранене, почивка, танци и бар. Подготвена е зона за игрите и доброто настроение и на най-малките. Пространството е подходящо и за домашни любимци, информират организаторите от пивоварна Хилс.

През двата дена са организирани турове на пивоварната за групи до 10 души. Туровете включват разясняване на процесите по създаването на всяка ценна капка Hills Beer, както и тестване на три вида бира. Таксата за посещение е на стойност 15лв. Заплащането става на място преди започване на избрания от Вас тур. Предварителната регистрация за определен час е задължителна, това може да бъде направено на https://event.gg/9545/

Ще се предлагат четири вида наливна бира, а именно познатите вече: класически баварски пилзнер – Pils, традиционно баварска пшенична бира – Weizen, баварския пyшен лагер – Helles Rauch и сезонната лека пшенична бира – Summer Blanche.

За приятното музикалното оформление на цялото събитие ще се погрижи музикалният ни домакин Fukko, а в събота ще танцуваме и под звуците на буги мастъра Ramsey Hercules и Марица Брас Бенд.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина