Бирария „Котка и мишка” представя новото крафт пиво „Ромбус”

Вкусът на града

Много качествен кехлибарен еликсир ще се лее този петък

Любимата на мнозина бирария „Котка и мишка” отново ще зарадва пловдивчани и гостите на града с представяне на поредната нова за българския пазар крафт бира – „Ромбус”.

Пазарджишката пивоварна се появи на бял свят само преди месец. Създателите на марката заявиха големи очаквания за продукта си и събудиха любопитството на феновете на пивото. Започнаха с цели пет вида бира, сега се разрастват още повече, а за да ги запознае с пловдивската бирена общност, „Котка и мишка” е поканила пивоварите, които ще разкажат повече на заинтересованите от производството, съставките и техниката на създаване.

Часът на събитието е 19:00, в петък. Освен бутилирана, бирата ще се предлага и наливна – светло, специално и английски портър. Най-новите видове бира на „Ромбус” също предизвикват интерес, защото досега няма подобен пример в родната индустрия. Те са белгийски блонд, американски пшеничен ейл и черен IPA и ще могат да бъдат опитани в Капана.

Освен многото бира, да не забравяме, че „Котка и мишка” ще се постарае да повдигне настроението ви на максимум и с приятна музика и гостоприемство. 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.