ГрадътКриминале

Задържаха четирима е еротичен бар за сводничество

Полицейската акция е проведена тази нощ в Пловдив, вече са им повдигнати обвинения

Четирима задържани за склоняване към проституция при спецакция на пловдивската полиция в еротичен бар. Арестите са извършени тази нощ при проверка на стрийптиз клуб в центъра на Пловдив.

Мъжете са задържани за трафик на хора за целите на сексуална експлоатация. Собственикът, управителят на нощното заведение, един от охранителите и мъж от Варна, който набирал момичета, са предлагали платени услуги с тях на свои клиенти.

Задържаните са на възраст от 31 до 40 години. Трима от тях са пловдивчани, а четвъртият – от Варна.

Районна прокуратура –Пловдив вече наблюдава досъдебното производство,  започнато от отдел „Криминална полиция“.За срок от 24 часа по Закона за МВР са задържани четиримата мъже, а именно: собственик на заведението, управител, охранител и мъж, който е бил посредник при набирането на жените.

Досъдебното производство е образувано по чл. 155 от Наказателния кодекс и по чл. 159А от Наказателния кодекс – за набиране и склоняване на жени към проституция.

В акцията са участвали служители на отдел „Криминална полиция“ към ОД на МВР – Пловдив. С оглед събраните доказателства предстои наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура – Пловдив да прецени за повдигане на обвинения спрямо задържаните и определяне на мярка за неотклонение.

снимки: АП – Пловдив

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина