ИзбориНовини

Патриотите отиват на избори с партията на Петър Москов

В Коалицията „Обединение на българофилите“ влизат ВМРО, НФСБ, КОД, „Общество за нова България“ и „Български съюз за нова демокрация“

Те се обявиха срещу: ляволибералния радикализъм, Зелената сделка, демографската и производствената кризи у нас

Патриотите на Валери Симеонов и Красимир Каракачанов правят нова, разширена коалиция, това стана ясно след среща на ръководствата на двете партии с други политически формации в централата на ВМРО днес в София. В Коалицията „Обединение на българофилите“ засега влизат ВМРО, НФСБ, КОД, „Общество за нова България“ и „Български съюз за нова демокрация“.

На срещата присъстваха председателят на КОД Петър Москов, съпредседателите на ВМРО Искрен Велинов, Александър Сиди и Ангел Джамбазки, както и бившият депутат от НФСБ и настоящ председател на формацията, след оттеглянето на Валери Симеонов, Борис Ячев, съощи novini.bg.

Те се обявиха срещу: ляволибералния радикализъм, Зелената сделка, демографската и производствената кризи у нас.

Вратата за разширяване на коалицията е отворена, обяви Искрен Велинов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. На снимката се вижда и Мицев -закуската, който умее да краде от дребни неща и за това така го кръстиха. Спестявал от закуски горкия. Този човек живее от избори това му е спасението. Миналата година е взел 3 бр ваучери от па 40000 лв общо 120000 и то с измама.

  2. Ахахахаа! Шкембе войвода и доктор Менгеле заедно на избори – ще съберат поне 0,1%. Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина