Два пловдивски имота в топ 10 у нас по цени и лукс

Играчки

Оцениха имение в Белащица на 700 хиляди евро

Палатът в Белащица, оценен на 700 хиляди евро
Палатът в Белащица, оценен на 700 хиляди евро
Тузарски имоти в Пловдив и Белащица влязоха в топ 10 на пазара на недвижимости по цена и лукс. Оценката на брокерите се прави спрямо стойността, локацията и качеството на строителството. Базата за сравнение е голяма, тъй като много луксозни къщи излизат на пазара, а купувачи за тях няма. Анализът на хората от бранша е, че през миналата година пазарът в луксозния сегмент е останал на същите нива, тъй като собствениците на такива парцели с постройките върху тях не бързат да продават и гонят цени.

На пета позиция в класацията се е заковал новопостроен палат в Белащица, който е пригоден и за хотел или голямо фамилно имение. Собствениците го продават за „скромните“ 700 хиляди евро.  Имотът е с площ 1300 кв.м. Разполага със сауна, турски хамам, виенски салон. Разполага с няколко самостоятелни апартамента. На третият етаж е обособен апартамент с площ 200 кв.м., обзаведен, огромен хол с трапезария, кухненски бокс, 3 спални, 2 бани, подова настилка – мрамор, тавани – венецианостуко, стени оточенто и клондайк, кухненски бокс – обзаведен.
На девето място в класацията е гигантски апартамент в Кършияка, който се продава за 260 хиляди евро. Жилището е с габарити на футболно игрище с площ от 356 квадрата, намира се  новопостроена сграда. Вътре може да се събере цяла военна рота- състои се от просторна дневна с кухненски бокс и трапезария, 4 спални, 2 санитарни възела, панорамни тераси.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.