Зико: Ще наложа модела „Борисов“

Градът

Новият областен управител получи ключовете на града

Символичните ключове на града бяха връчени на новия областен управител Здравко Димитров от досегашния заемащ длъжността Розалин Петков.

Димитров отказа да говори за противопоставянето на изборите и сподели, че заедно с голямата община ще работят съвместно за благото на града. Не пропусна да благодари и на кмета Иван Тотев, че го е предложил за поста. На церемонията присъстваше и новия председател на Общинския съвет – Савина Петкова.

Във фоайето на областната управа, Зико заяви, че иска да наложи модела на управление „Борисов“. Това е модел на съзидание, изграждане и когато трябва – на съпричастност, допълни той. Димитров обеща да изпълни колкото се може повече нови проекти и да довърши вече започнатите, които чакат финализирането си, като не пропусна да отбележи, че е особено важно да се грижим за интереса на българите и българското.

Митрополитът на града също присъстваше на церемонията и заедно с други служители на църквата отслужиха тържествена литургия и водосвет за спорна работа през идните години.

 

Споделете ни във:

1 thought on “Зико: Ще наложа модела „Борисов“

  1. Ха, ха ха…баси нещастника…“Модела Борисов“ – „Алюууу, Ваню…“ и мутропорнография. Ми не, мерсим!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.