Запалиха 100-годишно пиано в река Марица – ВИДЕО

Градът Култура Новини
Цветан Николаев - Респект
Под Тепето

Противно на очакванията палежът не беше вандалски акт, а творчески, включен в снимките към видеото на двама музиканти в града под тепетата

Пиано изгоря до основи на брега на река Марица в Пловдив.

Цветан Николаев – Респект и нашумялият нигерийски изпълнител Ханс Мили отново зарадваха феновете си с дует, а визуализацията към него малко шокира пловдивчани.

„Разбира се, пианото е истинско, но и то като всяко нещо вече е изживяло живота си. Приятелите ни от „Рунитон“ направиха всичко по силите си да го оправят, но годините си казват думата. Заедно сметнахме, че е грях да завърши на сметището и решихме да го снимаме във видеото“. Това коментира пред медията ни Цветан Николаев.

„Получи се доста интересно. Феновете ми в Нигерия са впечатлени от работата и професионализма на българите, с които работя. България е прекрасно място. Много се радвам, че съм тук.“, сподели от своя страна Ханс Мили.

Песента „Give a damn“ е вторият съвместен проект на двамата музиканти. Изкуството им прави впечатление като нестандартно и силно впечатлява, както африканската, така и европейска публика.

Споделете ни във:

1 thought on “Запалиха 100-годишно пиано в река Марица – ВИДЕО

  1. Кретенизми, поднесени под формата на културно събитие. Лапайте патки ябълки. Истинското изкуство не се нуждае от такива простотии. Горкото изживяло живота си пиано. И аз имам такова на повече от сто години, я да му пална клечката, за да стана известна културтрегерка. И ще представя видеото в социалните медии, за да ме лайкнат. Нямам думи за т.н. творчески акт и защо уважаваното Под тепето го огласява така помпозно? Не разбирам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.