Строят паркинг за 90 коли на ул. „Капитан Райчо“

Градът Изпод тепето Новини
Нов паркинг в Централен

Започна цялостно благоустрояване на междублоковото пространство на ул. „Капитан Райчо“ №67-77. По желание на живеещите в зоната ще бъде изграден и паркинг за около 90 коли, съобщи кметът на район „Централен“ Георги Стаменов.

Предвижда се отводняване и асфалтиране на терена, монтаж на осветление, както и поставянето на нови и ремонт на стари тротоарни настилки. Съществуващото озеленяване ще бъде допълнено с подходящи растителни и дървесни видове.

„Този микрорайон чака реализацията си повече от 4 години. Благоустрояването му е част от устойчивата политика на район „Централен“ за създаване на модерни и комфортни градски пространства и подобряване на условията на живот на жителите“, коментира Георги Стаменов.

 

Споделете ни във:

5 thoughts on “Строят паркинг за 90 коли на ул. „Капитан Райчо“

 1. Жорката Стаменов да изкара парите от шкафчето на Баце, Пеевски и Доган и да направи една детска площадка там, а не да обслужва интересите на Торо Гранде…
  Клета майка България с такива на власт

 2. Браво на партия Гроб !
  унищожава се зеленина за да се сложи асфалт и бетон за да има къде да си паркират гостите на ТОРО ГРАНДЕ И НОВИЯТ ХОТЕЛ ТАМ! само че не ви го казват на вас. После ще ви вземат и на живущите там такса за паркомясто всеки месец такси във градинката която са асфалтирал да има къде да се вее прах а лятото да се нагряват колите ви и живеят гущери ! толкова могат

  1. Ако го отворите на гугъл мапс, ще стане ясно, че просто афалтират старите паркоместа върху пръстта и чакъла, както и малко разширяват. Зеленина голяма не се изсича.

   1. Прав е човекът, и каквото и да е имало там по тази логика всяка свободна площ където може и ТРЯБВА ДА ИМА зелени площи и градинки, алея и урбанизирана нормална среда на живеене а не паркинги и асфалт и бетон да се пържат хората!
    Тия дето само асфалтират да се бяха напънали и поне построили подземни паркинги а не да правят глуости да събират такса паркинг с евтиният асфалт на Пимк ✌️

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.