Режат лентата на „Васил Априлов” другата седмица

Градът

Стартират реконструкциите на „Коматевско”, „Руски” и „Северен”

Преасфалтират южното платно на „Мария Луиза”

Първият етап от реконструкцията на бул. „Васил Априлов” ще завърши този уикенд. В момента вървят последните дейности по отсечката от Централна гара до улица „Любен Каравелов”. Предстои монтирането на знаците, а в понеделник се очаква и рязането на лентата. Това анонсира кметът Иван Тотев на днешната сесия на общинския съвет. Продължаваме нататък с ремонтите в града. Стартират проектите за „Коматевско шосе”, „Руски” и „Северен”. Още през август влизаме на „Руски”, като първо ще затворим едното платно, а другото ще стане двупосочно, обясни градоначалникът. Той съобщи още, че през лятото е предвидено и преасфалтиране на южното платно на бул. „Мария Луиза” от Св. Петка до „Източен”.

Споделете ни във:

2 thoughts on “Режат лентата на „Васил Априлов” другата седмица

  1. едва ли, като студент в медицнския университет, бих казал, че състоянието на другата част от булеварда е покъртителна и далеч от крайната си цел.

  2. Тъй като никъде не се споменава дали отсечката на бул. „Васил Априлов“ от кръговото на ул. „Любен Каравелов“ до „Пещерско“ шосе, бих попитал дали също ще бъде отворена?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.