Подарък за всяко дете на 1 юни от КАТРА ФМ

Градът Живот Новини

За поредна година пловдивското радио КАТРА ФМ ще зарадва деца, родители, баби и дядовци с щуро празненство по случай Деня на детето. На първи юни от 17:30 часа на площада пред Община Пловдив всеки малчуган ще може да постави незабравим старт на лятото.

Луд купон с много игри, награди, песни и танци – това може да очакват  пловдивчани и гостите на града. В края на празненството „Вълшебно лято“, малките пакостници ще похапнат вкусно парче от най-голямата торта Kейк Кълекшън, направена с повече от 500 яйца, 20 литра прясно мляко и варен домашен крем.

И тази година КАТРА ФМ застават зад важна кауза. По време на празненството ще се събират  средства за изграждането на детска библиотека в „Клиника по педиатрия“ на УМБАЛ“Свети Георги“. Доброволци от БМЧК ще набират символични средства в касички. Всеки дарил скромната сума от 1 лев, получава  сокче, водичка, снакс и билет, с който ще участва във финалната томбола. Томболата разпределя на случаен принцип големите награди: велосипеди, тротинетки, плажни артикули, музикални инструменти, машини за пуканки, матраци, гофретници и чували с играчки. Хрупкавите пръчици Зайо Байо са приготвили и над 2000 цветни балона.

За да остане наистина незабравимо, тържеството ще бъде заснето с дрон, а филмчето от него ще бъде качено в мрежата.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.