ГрадътИзпод тепетоНовини

Пловдив се подготвя за тържествата на 6-и септември

Тържествата за празника на Пловдив започват в 10 часа с молебен в катедрален храм „Св. Богородица“, а кулминацията с тържествената заря-проверка ще бъде на площад „Съединение“ от 20.30 часа.

По повод честването на 137-ата годишнина от Съединението на България и празника на град Пловдив по време на тържествената заря-проверка в района на площад „Съединение“ в Пловдив няма да бъдат допускани граждани в нетрезво състояние, агресивно поведение, с обемисти багажи и предмети, огнестрелни оръжия, пиротехнически изделия, остри предмети, стъклени бутилки и др.

За времето от 16 до 22.30 часа на 6 септември от съображения за сигурност в зоната около паметника с радиус 1000 м и височина 1000 м над терена, с включен буфер за безопасност, се забраняват полетите на дронове, както и на всички безпилотни и пилотирани летателни средства, с изключение на излитащите и кацащите самолети на Летище Пловдив.

Общината напомня на политическите партии и организации, че трябва да заявят поднасянето на венци не по-късно 12.00 часа на 5-и септември на имейл [email protected] , както и трите имена на венценосците. Входът за представителите на организациите, които са заявили в Община Пловдив поднасянето на венци, е откъм улица „Хан Кубрат“ от страната на Археологическия музей и ще е отворен от 17.30 до 19.00 часа.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина