Новият кмет на „Южен“: Вратите на районната администрация ще са отворени за гражданите и бизнеса

Градът

Отворени врати на районната администрация за гражданите и представителите на бизнеса посочи като свой ръководен принцип в работата си новият кмет на район „Южен“ Борислав Инчев. Пред целия екип на администрацията в района той прие символичния ключ от предшественика си Валентин Василев като отговорност, но с категоричната заявка, че ще се стреми този ключ, който отключва и заключва врати  – да не бъде използван в „Южен“. 

Екип, който работи за хората, за бизнеса, който да решава проблемите им, а не да ги натоварва – това е моделът на управление, който ще наложа, заяви Борислав Инчев. 

Той встъпи в длъжност в кметството в район „Южен“ днес при ясно заявен тон на приемственост и в присъствието на екипа на администрацията и общинските съветници от групата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“. 

Борислав Инчев пожела на администрацията здраве и спокойна работа, подчертавайки единственото си изискване – да работят всеотдайно и съпричастно за решаването на проблемите на хората, за гражданите и бизнеса на „Южен“ – с човешко отношение. 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.