ГрадътЖивотЗабавлениеНовини

Наградите на БГ Радио отново ще се връчват в Пловдив

Пловдив отново посреща церемонията по връчването на годишните музикални награди на БГ Радио. Тази година шоуто ще се проведе на 10 юни в зала Колодрум.

Водещи на 20-та церемония по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио ще бъдат Хилда Казасян и Юлиан Вергов. Ще станат ясни и победителите в 10-те категории, които се избират изцяло чрез слушателски вот. Гласуването продължава до 9-ти юни на официални сайт на БГ Радио – www.bgradio.bg.

На сцената ще видим Михаил Белчев, който ще получи единствената награда, определяна от екип на БГ Радио, а именно БГ Вдъхновение на името на „Ана Мария Тонкова“. Тази награда е символ за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската.

Традиционно БГ Радио представя най-новите песни в българския ефир, а на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио зрителите ще видят за първи път на живо бъдещите хитове за 2022г.

Сред изпълнителите, които ще направят своите премиери тази година са Миро, ALMA, DARA, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Dara Ekimova, Мария Илиева, група Остава, Любо Киров, Поли Генова, Михаела Маринова и други. Освен тях зрителите в зала Колодрум ще видят за първи път на живо, 40 години след излизането на филма „Оркестър без име“, емоционалното изпълнение на „Che Sara“ , която вече звучи в ефира на БГ Радио с участието на Катерина Евро, Георги Мамалев, Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Братя Аргирови, Орлин Павлов с аранжимент на Светослав Лобошки.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина