Костадин Димитров организира хранителна банка за нуждаещи се семейства в „Тракия”

Градът Евала Новини

Тракийци, изпаднали в нужда, да се обадят на телефон 08888 977 86

Хранителна банка в помощ на семейства, изпаднали в затруднение, заработи в район „Тракия”. Инициативата на кмета Костадин Димитров е под надслов „Пакет с грижа”. Тя е подкрепена от бизнеса и е насочена към намаляване на социално-икономическите щети вследствие на кризата с коронавируса. Днес първите семейства получиха хранителни, почистващи и санитарни продукти. Пакетите съдържат пиле, месни продукти, масло, консерви, плодове, зеленчуци, олио, брашно, ориз, леща, захар, макаронени изделия, кроасани, козунак, прах за  пране, сапун и други.

„Подкрепям с две ръце мерките, които взема правителството за ограничаване на COVID-19 и виждам, че те действително работят. Безкрайно съм горд с всички граждани на „Тракия”, които се държат зряло и отговорно и ги спазват. Безкрайно съм горд и с бизнеса на „Тракия”. Въпреки ударите, които понасят в тези тежки времена, фирмите доказват, че в основата им стоят истински човеци. Благодарение на тяхната подкрепа получаваме все повече продукти и средства, за да подкрепим онези, които най-много се нуждаят – семействата, останали без доходи. Днес искам да им кажа: Не сте сами! Ние сме до вас”, сподели кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

Той призова за повече информация тракийци, изпаднали в нужда, да се обадят на телефон 08888 977 86.

„Благодаря на целия екип, който дава всичко от себе си, за да достигнат продуктите до хората, които се нуждаят от тях”, сподели Костадин Димитров и благодари на дарителите, които до този момент са дали своята подкрепа за кампанията „Пакет с грижа”: Метал Ин, Христо Бонев, Жилищни комплекси Олимпия, Traki foods, Bella, комплекс Томов Плаза, Luxury Living Bulgaria, Линфрукт ЕООД.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.