Държавата прехвърли Гарнизонната фурна на общината

Градът

Държавата дари на общината бившата Гарнизонна фурна в подножието на Младежкия хълм откъм бул. „Копривщица”. Зам.-кметът Димитър Кацарски ще получи договора за безвъзмездно прехвърляне на недвижимия имот от губернатора Розалин Петков на кратка церемония в областната управа утре. Така местната администрация се сдоби със сериозен свободен терен, заедно с деветте едноетажни сгради в него.

Все още е рано да се каже какво ще е бъдещето на имота и как ще бъде развит той. Според анализаторите на имотния пазар, парцелът е на привлекателно място и би представлявал сериозна инвестиционна цел на частни играчи. На този етап обаче е сигурно, че той ще остане общинска собственост.

Споделете ни във:

2 thoughts on “Държавата прехвърли Гарнизонната фурна на общината

  1. ТОТЕВ МАСОВО УНИЩОЖАВА ЗЕЛЕНИТЕ ПЛОЩИ В ПЛОВДИВ,НАЙ ФРАПИРАЩОТО Е ПРОМЯНАТА НА СТАТУТА НА ПАРК ОТДИХ И КУЛТУРА С 80% ЗАСТРОЯВАНЕ,ОСТАВАМЕ БЕЗ БЯЛ ДРОБ И СЪЩОТО СЕ СЛУЧВА И С ОЩЕ МНОГО ЗЕЛЕНИ ЧАСТИ,РАЙОН ЗАПАДЕН ОТ НАЙ-ЗЕЛЕН ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕТОН.ЗА ДА СИ ПРЕКАРАТ ТЕЗИ РЕШЕНИЯ ГЕРБ СИ МАХНАХА И РАЙОННАТА КМЕТИЦА НА ЗАПАДЕН,ЗАЩОТО СЕ БОРЕШЕ ЗА ЗЕЛЕНИТЕ СИ ЧАСТИ И НЕ ИМ ДАВАШЕ ДА КРАДАТ В ЗАПАДЕН.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.