ГрадътЖивот

Bally Club – почти 30 години част от парти сцената под тепетата

Със своята локация високо над Капана и страхотната атмосфера – заведението запазва своята концепция и идентичност сред морето от барове в града

Всички си имаме поне една история, свързана с Bally Club и ние лично познваме няколко двойки, които са се събрали и имат своите скъпи спомени от помещението, малко по-голямо от един хол.

За почти 30 години количеството партита, приготвените коктейли и незабравимите моменти тук наистина са неизброими, но това, което остава винаги ценно – е автентичността и неподправеността на мястото.

Преди известно време пространството бе освежено и изцяло обновено, а „Берлинската стена на Бали“, както шеговито я наричат от заведението, вече е няма. Това обаче открива още повече простор за танци и забавление, тъй като Bally Club си остава една от най-предпочитаните парти дестинации и най-старият house клуб под тепетата.

Прочетете още на страницата на виртуалния гид под тепетата LOST IN PLOVDIV

Веселина Михайловска

Създава съдържание, насочено към туристите и гостите на Пловдив и отговаря за рекламната и маркетингова стратегия на медията и популяризирането на съдържанието ѝ.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина