ГласовеГрадътИзбориИзпод тепетоМненияНовини

Дани Каназирева се отказа от изборите

Бившият депутат от ГЕРБ Дани Каназирева се отказа от предстоящите парламентарни избори. За това съобщи самата тя в личния си Фейсбук профил. Вчера стана ясно, че тя няма да е водач на областната листа на ГЕРБ, и че ще й бъде отредено място в градската листа на партията, но след шеста позиция. Днес тя излезе с решението си. „Благодаря за доверието на Бойко Борисов и този път да бъда водач на областта или по-скоро да бъда след него в Пловдив-град, с оглед на предстоящите местни избори догодина“, написа изненадващо Каназирева.

Ето цялото съдържение на поста й в социалната мрежа:

Взех своето решение да не участвам в предстоящите парламентарни избори. Три поредни пъти носех отговорността като водач на област Пловдив и три пъти отблязахме победа. Благодаря за доверието на Бойко Борисов и този път да бъда водач на областта или по-скоро да бъда след него в Пловдив-град, с оглед на предстоящите местни избори догодина. Показала съм, че не се страхувам да нося отговорност, да водя битки и да побеждавам. Без значение каква позиция заемам, винаги съм била безкомпромисна към несправедливостта и никога не съм правила реверанс към когото и да е. Никога не съм търсила комфорта в политиката, винаги са били важни ангажиментите, които поемам пред хората. Отказвам се, защото не приемам за нормално това, което се случва в Народното събрание – безсмислени и празни приказки от хора, които се титулуваха като “Промяна”, които хвърлиха в хаос всяка сфера, до която се докоснат, които не приеха нито едно адекватно решение за ценовия шок в България, а напротив задълбочиха кризите в страната. На областно ниво всичко е застинало, няма решения и отговорност, вече няма и институция, която да бъде до хората.
Водачът на Пловдив област ще има моята пълна подкрепа. Работих прекрасно с целия екип в областта и с Георги Мараджиев и им желая успех, в който не се съмнявам. В листата в Пловдив също има достатъчно стойностни хора.
Никога не съм крила, че за мен най-важен е Пловдив. Оставам в града си и ще работя за местните избори.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина