БългарияГероите на деня

Райфъла- живот като на кино, лукс и скандали без край

Червенков изкара 72 часа в ареста след челен сблъсък с Пепи Лашов покрай Буда Кафе

Злата, Харлейта и гигантски джипове в лайфстайла на Наско и съпругата му Ева

Червенков вдига наздравица с блага манастирска ракия в компанията на Вагабонтите и новия игумен на Бачковската обител дядо СимонЕва Райфълката на мотора на МаленоЛукс и скандали без край. Така приятели на Атанас Червенков описват житие-битието му. Човек често непредвидим, понякога щур, но винаги излизащ сух от всякакви ситуации, разказаха за него стари познайници на соченият от полиция и прокуратура като поръчител на убийство и седем палежа бизнесмен.

Пепи Лашов влезе в сблъсък с Райфъла заради Буда Кафе, което Червенков отвори на пъпа на ПловдивВеднага след завършването на милиционерското училище в Пазарджик се ориентира към частния бизнес. Прякорът му идва именно от откриването на един от първите магазини за качествени дънки на Главната- Райфъла. Години след отварянето му помещението пламна при и до днес неизяснени обстоятелства. Тогава Наско се изпокара жестоко с майка си, с която май и до днес не си говори. Тя е съсобственик с общината в имота и до днес управлява търговската площ.

Ева Червенкова събира погледите на пореден рокерски съборРайфъла направи магазин на друго място на Стъргалото- в сградата до входа на Драматичния театър. А на втория етаж откри заведение, което през годините сменяше името си. Там в момента се намира клуб Грамофон. Именно покрай въпросното място бе и един от най-големите екшъни, в който се бе забърквал Червенков. Той влезе в челен сблъсък с представителя на Георги Илиев в бизнеса със заведения- основателят на Най клуб и Буда бар Пепи Лашов. Патакламата стана през 2005-та година, когато Червенков откри Буда Кафе, а това нарани силно собственика на марката Буда Бар Лашов. Покрай спора между двамата Райфъла участва с чутовно ръкопашно меле с хора на Лашов в Пловдив, заради което се оказа за 72 часа в ареста. В ъндърграунда подобни неща не се забравят, но Червенков успя да се справи със сложната ситуация. Още тогава се говореше, че хич не му пука, пали от малкото и после има късмет.

Райфъла в една от последните си играчки на четири колелаИмето му гърмя дълго време и покрай концесията на пазара на Младежка, който и до днес е в неугледно състояние. Заради него Червенков влезе в открита битка с кмета на Пловдив Иван Тотев. Организира няколко протеста с приятеля си Малено, който тогава бе още тартор на рокерите от Вагабондс, срещу управлението на общината и с искане оставката на градоначалника. В шествията участваха и линейките на Райфъла от частната му Бърза помощ. В последствие заради революционния си нрав той бе привлечен от Новия политик заради помпозните и организирани със сериозен финансов ресурс публични събития от зараждането на България без цензура. Червенков и Бареков обаче бързо се изпокараха. Това се случи, когато двама пишман похитители правеха планове да отвлекат съпругата му Ева, като в последствие се разбра, че са объркали. Взели на мушка сътрудничката му Павлина Хараланова, която помислили за половинка на Райфъла. В последствие същият той е поръчал палеж на колата на Хараланова по лични мотиви, както казват от прокуратурата. След като скъса с Новия политик с грандиозен скандал Атанас Червенков за кратко гравитира около АБВ като дори бе спряган за областен координатор на партията преди парламентарните избори.

Райфъла и половинката му Ева имат две деца. Съпругата му е популярна като много импозантна дама, която често гарира около центъра огромния си джип Мерцедес GL с много седмици в номера. Немският звяр е същият като опожарения всъдеход на бившия приятел на семейството Антоний Йорданов онази вечер. Преди близо десет години Ева Червенкова спечели титлата Мисис Пловдив, след което бе и сред фаворитките в националния конкурс за красота за омъжени. В последствие се отказа от подобни изяви и със задоволство обираше точките по рокерските събори, на които придружаваше съпруга си.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Защо се отделя толкова много внимание на такива боклуци и тъпанари?!
    Проблемът идва от там, че много хора им се възхищават и им подражават!
    Бедни душици

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина