БългарияГероите на деня

Славчо Атанасов: Пловдив трябва да се управлява честно и почтено

"Коалиция за Славчо Атанасов: Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО"  регистрира кандидат за кмет на Пловдив, за районни кметове и общински съветници

"Пловдив трябва да се управлява честно и почтено. Срещите, които правим с пловдивчани всеки ден го показаха  –  на хората им омръзна да ги лъжат и ограбват. Пловдив трябва да се управлява с визия за следващите 20 години, а не на принципа "проба-грешка" от типа – днес ще правим подземен паркинг под Пеещите фонтани, утре – не. Пловдив не бива да се управлява с поглед, забит в собствения ти мандат  – от рода на "няма да осъществим мечтата на пловдивчани да пият чиста балканска вода, защото този голям воден проект не е от моя мандат". Пловдив трябва да се управлява с реална ежедневна грижа за хората, а не на парче, със скъпоструващи мегапроекти, трябва да се управлява така, че гражданите да живеят добре, а бизнесът да има условия да се развива, не да ги притискаш с непосилни данъци. Пловдив трябва да се управлява с почтени хора. Ние вече показахме, че можем да управляваме така. Твърдя, че екипът, с който тръгваме днес също е такъв  – почтен и можещ".

Това заяви Славчо Атанасов, след като коалицията, която го издигна, регистрира кандидатурата му за кмет на Пловдив в Общинската избирателна комисия.

"Коалиция за Славчо  Атанасов: Патриотичен фронт: НФСБ и ВМРО" регистрира в ОИК за участие в изборите и кандидатури за кмет за шестте района на Пловдив – Георги Димитров – в "Централен", Станьо Балтов – в "Северен", Павел Милушев – в "Източен", Борислав Инчев – в "Южен", Десислава Желязкова – в "Западен" и Костадин Гаров – в "Тракия".

"Коалиция за Славчо Атанасов: Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО" регистрира и пълна листа общински съветници. "Това са хора, честни и почтени, с опит, постигнали всичко сами. Те не са спуснати от партийни централи, а са хора, които живеят и работят тук, в Пловдив. Нито един от тях не е забъркван в скандали или корупционни схеми", посочи Славчо Атанасов, който води листата за общински съветници.  След него е Слави Георгиев,  общински съветник със сериозен опит. Трета е д-р Лилия Учкунова – също общински съветник няколко мандата и почетен гражданин на Пловдив. Четвърти е регионалният организатор на ВМРО за Пловдив Александър Сиди, след него председателят на ОбС в миналия мандат Илко Илиев, шести е Стефан Послийски – член на националното ръководство на ВМРО, седми – Костадин Гаров, който е и кандидат за районен кмет за "Тракия".

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Да, Пловдив трябва да се управлява честно и почтено,но това не сте Вие Г-н Атанасов. Бяхте ли честен и почтен през вашия -мандат – НЕ . Ето защо трябва новият кмет на Пловдив не трябва да сте Вие !

  2. „Това са хора, честни и почтени, с опит, постигнали всичко сами. Те не са спуснати от партийни централи, а са хора, които живеят и работят тук, в Пловдив. Нито един от тях не е забъркван в скандали или корупционни схеми“, посочи Славчо Атанасов, който води листата за общински съветници. Slavcho v stranata na chudesata!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина