БългарияГероите на деня

Пловдивчани, истинските победители в тези избори сте вие!

Славчо Атанасов

Благодаря ви, пловдивчани – на вас, които показахте позиция и застанахте зад града си. Благодаря ви, че не останахте равнодушни към това да променим модела на управление в Пловдив, излязохте и гласувахте. 

Благодаря ви, че показахте как вашият глас е по-силен от партийните схеми – всички видяхме как въпреки всички партийни договорки, ние постигнахме силен резултат. Постигнахме го, независимо от цялата мощ на партия ГЕРБ, която бе стоварена в Пловдив.  И това не стигна – та се наложи да се търси помощ от Реформаторския блок, от партията на Дани Каназирева, Здравко Димитров, Георги Титюков, от земеделците на Атанас Търев. Както и да се правят срамни договорки между двата тура и да ставаме свидетели на безпринципна смяна на позиции от страна на кандидати за кметове, обявили се за смяна на модела на управление в Пловдив. Благодаря ви за проявената сила и това, че случилото се между двата тура не ви обезвери и вие отидохте до урните. Убедителният резултат, който постигнахте с вашия глас показа недвусмислено на партийните задкулисни играчи, че не схемите, а гражданите на Пловдив са истинската сила. 

Благодаря ви, че с този резултат показахте, че има нещо по-силно от купения вот – и това сте вие, хората. Всички видяхме как постигнахме силен резултат, независимо, че срещу нас беше стоварена цялата държавна машина и огромен финансов ресурс, независимо, че върху служителите от общинските предприятия беше изсипан целия административен натиск, независимо от манипулациите и фалшификациите.

Поклон за принципната ви позиция, пловдивчани! 

Благодаря ви за силната подкрепа! Показахте, че Пловдив – единствен в цяла България, може да застане с гражданския си глас срещу машината за правене на избори. Затова – аз приемам, че гласът на пловдивчани е изгубен.  Истинските победители в тези избори сте вие! 

Не приемам и случилото се като край. А като начало – началото на силната гражданска позиция и мажоритарен вот. Вотът за Пловдив – на пловдивчани! 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Удобно ви е да свързвате Славчо с Гергов, обаче Славчо е в коалиция с Бойко, а Гергов е в схеми с Тотев. Нищо не ви е ясно. Водят ви като стадо и сте си го заслужили.

  2. Поклон и за вашата принципна позиция! Вие за нас сте истинския кмет на Пловдив. Бъдете и занапред кметът в сянка, кметът на принципните и честни хора.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина