БългарияГероите на деня

Най-мразеният тип от рок феновете в Пловдив – Джими Стоукс от Орландо

Тази снимка на официалната страница на Iron Maiden, озаглавена „Scream for me Plovdiv!“, предизвика виртуална презокеанска война

Metallica ще има евротурне през 2019-а

Един ревнив фен на Iron Maiden от Флорида предизвика лавина от негативна енергия върху себе си с коментар на страницата на бандата в социалната мрежа Facebook. Джими Стоукс от Орландо, Флорида  се оказа най-хейтеният тип от публиката на Hills of Rock през последните 72 часа.

В деня на историческия си концерт в Древния и вечен град Мейдън публикуваха няколко снимки от забиването си. Под едната, озаглавена „Scream for me Plovdiv!“, Джими Стоукс от Орландо проплаква „Свирили сте на място, наречено Пловдив (?), а няма да дойдете в Орландо ?!?“

Въпросният кадър има 3 700 000 лайка и 114 споделяния до сряда сутринта, а за това време Джими събра стотици коментари, препоръки, обиди, псувни и хейт на български и английски т.н.

„Някой трябва да чете повече история и география,“ е най-дипломатичният коментар, адресиран към Джими. Десетки му обясняват, че главната причина Мейдън да забиват тук, а не там, е обарзованието в САЩ и в частност в Орландо.

На най-мразения тип в Пловдив днес отговаря подобаващо Горан Великов със снимка на Античния театър и текст: „Когато в Пловдив на това място е имало концерти, Орландо е бил езеро“.

Сред отговорите на така поставения въпрос от Джими не може да не отбележим ясната аргументация Т.К.: "защото в Пловдив не стрелят".

Има и доброжелатели, които осветляват интелигентно Джими от Орландо какво е изпуснал, незнаейки и неидвайки в Града на хълмовете. Специално за ограмотяването на Стоукс е шернат линк с информация на английски за това как Пловдив ще бъде Европейска столица на културата през 2019-а година.   

„Металика, Джудас Прийст и много други велики банди са свирили в Пловдив, мен,“ осветляват го рок феновете.

По въпроса за Металика Джими от сега трябва да се размисли, тъй като вече е официално потвърдено, че великаните ще имат европейско турне догодина. Това автоматично ги прави потенциални участници на Hills of rock 2019.  

Scream for Plovdiv, Jimmy! 

Джими Стоукс от Орландо, Флорида

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина