Изпод тепетоМнения

В ТЕТ-а избирателите чакат по 40 мин., за да им дойде редът

Опашките стигат до общите коридори на сградата

Ако на бул. „Васил Априлов“ е сравнително пусто, както ви осведомихме сутринта, то напълно по различен начин стоят нещата само на 300 метра от ОУ „Антим I-ви“. В началото на „Пещерско шосе“ гласоподавателите са много повече. Неактивни са само тези, които са на работа и чуждестранните студенти, чиято бройка е висока в радиус около Медицинския университет. В Професионална гимназия по електротехника и електроника гъмжи от хора, решени да изпълнят общественото си задължение. Те не се отказват въпреки дългите опашки, които са се заформили, натрапчиво напомняйки за чакалните на поликлиниките.

Възрастна жена ни разясни, че чака вече 40 мин., за да й дойде реда, а пред нея имаше още много желаещи да подкрепят някой от кандидатите за президент и вицепрезидент.

Избирателната активност в началото на квартал „Смирненски“ е средно висока и за сега минава тихо и кротко. Не се забелязват ексцесии, проблеми и разпри. По изчисленията от 12:30 на обяд, броят гласували достигна 7 525 и 6837 за референдума. Въпреки изобилието на пловдивчани, преобладаваха граждани на средна възраст и нагоре. Младежи почти не се забелязваха. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина