Изпод тепетоМнения

Парфюмеристка, работила за Пако Рабан, създаде аромата на Капана

Представят френския парфюм EAU DE KAPANA

Създавалата аромати за Пако Рабан парфюмеристка Мелани Аллаи създаде благоухание, посметено на квартал Капана. Френският парфюм с мирис на квартала на творческите индустрии EAU DE KAPANA ще бъде представен от 31 май до 1 юни в бутк Барака на улица Магура №8, в рамките на програмата за френска култура на „Пловдив 2019”.

Парфюмът пристига от френската столица на ароматите Грас и ще бъде презентиран в Бутик „Барака“, на ул.Магура №8, където целодневно, през двата дни, ще се проведат серия от тестове и демонстрации. Ароматното произведение е дело на Мелани Аллаи,  която днес е собственик на бутиковата парфюмерийна фабрика Grasse Parfum в Грас. Организаторите на събитието Baraka Naturals споделят, че в ароматната пирамида на продукта е заложен букет от етерични масла и смоли, сред които розов пипер, тубероза, портокалов цвят, амбра и сандалово дърво.

Посетителите ще имат възможност за закупуване на ограничени количества тестери. 

Проектът е част от официалната програма на “Пловдив – Европейска столица на културата 2019”, по ключовия проект “Капана – квартал на творческите индустрии, Фокус – Френска култура, осъществен в партньорство с Френски институт – България.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина