Изпод тепетоМнения

Кени: Свалихте ли розовите очила?

Свалихте ли розовите очила, попита пловдивчани майсторът на уличната клоунада Ивомир Игнатов- Кени в спектакъл на Главната миналия ден. Артистът призова хората да отворят очите си в акция „Да видим истинските цветове на света. Или да го направим още по-шарен”, организирана пред новия център на веригата Оптикласа на Главната. Представлението му съвпадна именно с откриването на супер комплекса за слънчеви и диоптрични очила, на което той бе специален гост. Вън Кени импровизираше и караше хората да отворят широко очи и в буквален, и в преносен смисъл, а вътре специалистите и консултантите на Оптикласа помагаха на хората практически да видят света по истински начин или пък по-шарен с диоптричните или с някои от слънчевите очила на най- големите световни марки и дизайнери.

Очилата са не само важен аксесоар. Те са продължение на човешкото лице. Те изразяват индивидуалността на собственика им, характера му. И стила му, естествено, коментираха консултантите на Оптикласа. Класиката е на мода сред диоптричните очила, а дебелите рамки и откровено ексцентричният дизайн са хит в колекциите на асовете в sunglass модата.

Шоуто на Кени на "Княз Александър I Батенберг" №8, където се намира вторият в Пловдив център на Оптикласа, вървя няколко пъти в продължение на два дни. Още в първите работни часове пък на комплекса на 20-годишната българска марка десетки пловдивчани пазаруваха с 30 процента отстъпка. Промоцията е валидна до края на утрешния ден.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина