АктуалноВластГласовеГрадътИзбориМненияНовини

Веселина Александрова: Борисов предизборно спасява имиджа на ГЕРБ в Пловдив

„Бойко Борисов със зрелищна предизборна акция по спасяване имиджа на ГЕРБ в Пловдив – изхвърля зад борда кмета на втория по големина град в отчаян опит „некадърността и непрозрачността“ в управлението да не се свързват с ГЕРБ!“ – Така коментира исканата от Борисов оставка на Зико днес при изненадващо посещение на лидера на ГЕРБ града председателят на групата общински съветници от „Демократична България“ адв. Веселина Александрова.

Тя припомня, че намесата на Борисов за Панаира в Пловдив също беше PR-акция, която дойде късно и не на правилното място. „Правилното място е Варна, но за там Борисов мълчи – няма кого да обвини за забърканата от него самия каша“, коментира Александрова.

Искането на оставката на Зико е само и единствено ПР ход – поискана е, когато вече по закон предсрочни избори за кмет не може да се правят. Очевиден е страхът от загубата им. Затова се иска сега, когато ще сложат някой да замества кмета и той тихо и кротко да създава предизборен имидж на ГЕРБ до местните избори през октомври. И после пак газ по герберски, по бойкоборисовски!

Нищо ново в методите вече 13 години, но щетите от ГЕРБ търпим всички ние„, заключи тя.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

3 коментари

 1. Мъничката Русалка, че какво разбира тя от политика !?
  Слуги на Христо…
  Когато построите нещо в този град тогава ще анализирате.
  Да има оставки.
  Има и разводи в идеални семейства…

  1. Сякаш имаш нЯщо да кажеш, „катани“ ама НЕ ТИ СЕ ПОЛОЧАВА!

   „Мъничка русалка“ КОЯ е: Т.Г. или В.А.?

   ТИ НЕ СИ СЛУГА НА НИКОГО, ТАКА ЛИ? А?

   А?

   (хич не се опитвай пак, тук не е място за мистериозни)

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина