АктуалноБългарияЕвалаКултураНовини

Сбъдването на Исус Христос Суперзвезда в деня за размисъл

Нямаше по-подходяща дата за премиерата на спектакъла, чакал да се роди 1 година и 8 месеца

Честита премиера на Държавна опера – Пловдив! Мюзикълът от Андрю Лойд Уебър и Тим Райс – “Исус Христос Суперзвезда” изгря на сцената на Градски дом на културата – един спектакъл, изстрадан в най-красивия творчески смисъл!

Нямаше по-подходяща дата сбъдването на рок операта от деня за размисъл, в който трябваше всеки един от нас да направи своя избор за бъдещето.

Година и осем месеца след първоначално зададения рожден ден /13-ти март 2020 година, период, в който света живее в едно постапокалиптично бъдеще, а българина се лута в избора си/ спектакълът избухна като супернова. Съвпадение? Не мисля!

Сбъдването на нещо дълго чакано е трудно за разказване, затова вижте снимките на Александър Богдан Томпъсн в Капана.бг. Ще откриете в тях преобразени до неузнавемост образите на любимите си актьори и популярни певци сред тях. Преживяването да ги познаете по гласа в залата е от друго измерение.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина