АктуалноВкусът на градаЖивотЗабавлениеНовини

Най-новото пространство за забавление на открито в Пловдив

Източник: Lost in Plovdiv

Огромното пространство за събития и разпускане стартира сезона в средата на април с фестивала Plovdiv Vibes, а официалното му откриване бе в самия край на месеца. Plovdiv Stage Park е изработен изцяло от дърво и камък. На територията му функционират общо 7 сцени, четири от които във вътрешността и три на поляната. На разположение са още: открита галерия, лагер за деца, множество павилиони, барове, зони за релакс и хранене.

Освен множеството базарни конструкции, сцени, алеи, пунктове за хапване и напитки  се очаква да бъдат поставени и над 1200 шезлонга в зелената зона пред основната сцена за седящи. Там ще се случват концерти и различни мероприятия, а всяка неделя ще има кино на открито.  Предвидени са и събития с билети на основната трибуна в самия парк.

През този сезон са планирани над 200 събития – от фууд фест, та чак до Shake that Хълм през септември. Но дори и да няма нищо обявено като програма,  хората могат активно да използват всички дадености на зоната. От импровизирано парти за рожден ден на беседките, през навалица от малчугани в детската зона. В по-горната част на пространството пък е започнало изграждането и на внушителен въжен парк.

Програмата през 2023 година на територията на Plovdiv STAGE PARК включва музикални участия със свободен достъп, постановки на местни и гостуващи театри и школи, тематични развлекателни уикенди, , форуми, демонстрации на изкуство, изложби на артисти, формати за личностно развитие и бизнес, конференции на организации в обществена и благотворителна полза, фестивали, концерти на известни български артисти, поп – ъп участия на мобилни барове и кухни, извънкласни дейности на образователни центрове и училища, работилници за деца, спортни активности, свободни игри, базари, танцови изяви, спектакли, кино- прожекции на открито и др.

Близостта до Детската железница и мини увеселителното кътче в едната част от поляната пък са безспорните предимства за всички семейства с малки деца, които могат да прекарат буквално целия ден там. Истински оазис в Града под тепетата, който не трябва да пропускате да посетите този сезон!

Веселина Михайловска

Създава съдържание, насочено към туристите и гостите на Пловдив и отговаря за рекламната и маркетингова стратегия на медията и популяризирането на съдържанието ѝ.

5 коментари

  1. и отново до автора- явно сте много навътре с английския или просто искате да демонстрирате някакви знания, а и да докажете, че не сте съвсем бос….а с българския как сте?
    Имате ли превода на ФУУД ФЕСТ ?? Или просто не можете да се изразите правилно на български?? Жалко за Вас като пишещ материали!!

  2. ало…..авторът на материала! Кога ще научите правилния български език??
    ….концерти и мероприятия НЕ СЕ СЛУЧВАТ – ТЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ, ОРГАНИЗИРАТ и т.н.!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина